Georgian English 
სამზარეულო ბარი
სამზარეულო

საფირმო კერძები შეფ - მზარეულისგან

 

1.

შარაგული...................................................................................................................... (ხბოს ხორცი, ბადრიჯანი, პომიდორი, ღვინო)

600გრ........

20.0

2.

ღორის კანჭი (4 კაცზე) .....................................................................................................................

45.0

3.

ღორის კანჭი (2კაცზე).......................................................................................................................

30.0

4.

შემწვარი კურდღელი....................................................................................................................

30.0

5.

მწვადის ასორტი"სამეფო"...........................................................................................................
(ღორის, ხბოს, ლოქოს მწვადი, ქათმის ფილე, მწყერი)

50.0

6.

სიომგა გუსარულად .....................................................................................................................
(სიომგის სტეიკი, ხიზილალა, ვაშლი, მაიონეზი)

20.0

 

 

 


ლუდზე მისაყოლებელი

 

 

 

გრ

 

1.

"გვირილა" - შემწვარი ანჩოუსი.........................................................................................................

10.00

2.

ქაშაყი (სელიოტკა) მოხ. კარტოფილით ......................................................................................

250.....

8.00

3.

ქათმის ფრთები მექსიკურად ....................................................................................................

250.....

6.00

4.

ნედლად შებოლილი ძეხვის ასორტი......................................................................................................
(სალიამი, ჩორიზო, დელეკატესური შეიკა,შვაინე ვურსტი)

15.00

5.

შებოლილი ღორის ნეკნები .....................................................................................................

25......

8.00

6.

სოსისის ასორტი ............................................................................................................................
(ბავარიული, სარდელი, მონადირული, შებოლილი ღ.ნეკნი)

30.00

7.

ძეხვი მონადირე მაყალზე .......................................................................................................

150.....

6.00

8.

ბავარიული სოსისი .........................................................................................................................

4.00

9.

ბავარიული სარდელი მაყალზე .................................................................................................

200.....

6.00

10.

ჰოლანდიური ყველი .............................................................................................................

200.....

10.00

11.

ნივრიანი ორცხობილა .....................................................................................................................

3.00

12.

სულგუნის ჩხირები..........................................................................................................................

3.00

13.

ქართული თხილი ...........................................................................................................................

3.00

14.

მიწის თხილი ................................................................................................................................

2.00

15

ფისტაშკა .....................................................................................................................................

4.00

ცხელები

 

 

 

გრ

 

1.

პელმენი (15ც) ................................................................................................

5.00

2.

ხინკალი ქალაქური ...........................................................................................

0.60

3.

ხინკალი მთიულური .........................................................................................

0.60

4.

ხინკალი სოკოთი .............................................................................................

0.90

5.

ხინკალი კარტოფილით ....................................................................................

0.55

6.

ხინკალი ყველით..............................................................................................

0.70

7.

სოკო კეცზე ............................................................................

400................

10.00

8.

სოკო ჩაშუშული........................................................................

300................

8.00

9.

სოკო სულგუნში ......................................................................

500................

13.00

10.

სოკო შამფურზე .............................................................................................

7.50

11.

კარტოფილი ოჯახურად ...................................................................................

4.00

12.

კარტოფილი ფრი......................................................................

250...............

4.00

13.

მოხარშული კარტოფილი............................................................

300................

4.00

14.

ახალი კარტოფილი (სეზონურად)................................................

250................

4.00

15.

შემწვარი სულგუნი....................................................................

400................

9.00

16.

ლობიო ქოთანში..............................................................................................

4.50


სალათები

 

 

 

გრ

 

1.

ზღვის პროდუქტების სალათა....................................................................................
(კალმარი, რვაფეხა, კრივეტები, კარტ., მჟავე)

15.00

2.

"სამეფო" თევზის სალათა........................................................................ 
(ორაგული, კრაბის ჩხირები, ხიზილალა, სტაფილო,მაიონეზი)

200..........

12.00

3.

ხორცის სალათა....................................................................................
(საქ. ხორცი, ბოლოკი, მაიონეზი)

200...........

6.00

4.

"თავადური" ენის სალათა.......................................................................  (საქ. ენა, სოკო, ჰოლანდიური ყველი, მაიონეზი)

250...........

8.00

5.

ცეზარი............................................................................................ (სალათის ფოთოლი, ქათმის ფილე, ორცხობილა,ყველი პარმეზანი)

300...........

12.00

6.

ბერძნული სალათა.................................................................................
(კიტრი, პომიდორი, ბულგ. წიწაკა, ყველი ფეტა, ზეთისხილი)

350...........

6.50

7.

ქათმის სალათა.........................................................................................................

6.50

8.

კიტრი-პომიდვრის სალათა......................................................................

250..........

4.00

9.

კიტრი-პომიდვრის სალათა ნიგვზით.......................................................

300...........

5.00

10.

მწვანე სალათა.....................................................................................
(სალათის ფოთოლი, კიტრი, ხახვი)

200...........

4.00

11.

სამარხვო სალათა.................................................................................
(სოკო, მოხ. კარტოფილი, სტაფილო, მჟ. კიტრი, მაიონეზი)

250...........

5.00

12.

ოლივიე............................................................................................

250...........

4.50

 

ცივი საუზმე

 

 

 

გრ

 

1.

ყველის ასორტი...........................................................................(იმერული ყველი, სულგუნი, შებოლილი სულგუნი)

500..............

9.00

2.

ყველი იმერული...........................................................................

200..............

5.00

3.

სულგუნი..................................................................................

200..............

6.00

4.

შებოლილი სულგუნი.....................................................................

150...............

7.00

5.

გუდის ყველი..............................................................................

180..............

7.00

6.

წითელი ფხალი............................................................................

200..............

4.50

7.

ისპანახი ...................................................................................

200..............

4.50

8.

ბადრიჯანი ნიგვზით......................................................................

200..............

5.00

9.

მჟავის ასორტი.............................................................................

200..............

3.50

10.

კომბოსტოს მჟავე. (სეზონურად)......................................................

250..............

3.50

11.

მწვანილის ასორტი........................................................................

250...............

3.50

12.

ზეთისხილი (შავი მწვანე)........................................................................................

 

4.00

 

 

ერევნელი გარიკას კერზები

 

1.

ქაბაბი "გარო" .....................................................................................................

8.00

2.

ქაბაბი საქონლის ხორცით........................................................................................

8.00

3.

ქაბაბი ხბოს ხორცით..............................................................................................

9.00

4.

ქაბაბი ქათმის ხორცით...........................................................................................

7.00

5.

მწვადი "ერევანსკი" ..............................................................................................

12.00

6.

ოჯახური "ერევანსკი" ............................................................................................
(შამფურზე შემწვარი ხბოს ხორცი,კარტოფილი. ლორი)

18.00

7.

ბოსტნეულის მწვადი..............................................................................................
(ბადრიჯანი, ბულგარული წიწაკა, პომიდორი, კარტოფილი)

7.00

 

ხორცის ცხელი კერზები

 

 

 

გრ

 

1.

კურდღლის ჩახოხბილი.1/2...............................................................................,,,,...

16.00

2.

ხბოს ჩაშუშული..............................................................................

500...............

12.00

3.

ხბოს ჯიგარი კეცზე..........................................................................

25.................

6.00

4.

ხბოს ნეკნი აჯიკით..........................................................................

30.................

11.00

5.

ხბოს ჩაქაფული (სეზონურად)....................................................................................

15.00

6.

ხბოს მწვადი .................................................................................

250...............

12.00

7.

ღორის მწვადი................................................................................

220................

9.00

8.

ღორის ნეკნის მწვადი "პატრონტაჟი"...................................................

250................

11.00

9.

ქათმის მწვადი.......................................................................................................

9.00

10.

ქათმის ფილეს მწვადი..............................................................................................

10.00

11.

კიევური კატლეტი გარნირით ...................................................................................

15.00

12.

წიწილა სოფლის ....................................................................................................

22.00

13.

წიწილა ტაბაკა .......................................................................................................

18.00

14.

წიწილა შქმერულად ................................................................................................

20.00

15.

ქათმის ჯიგარი კეცზე......................................................................

300................

5.50

16.

მწყერი შემწვარი 1ც.................................................................................................

5.50

17.

მწყერი სულგუნით..................................................................................................

6.50

18.

ოჯახური.......................................................................................

400................

10.00

19.

"ბელისიმო" ..........................................................................................................
(საქ. ტვინი, ენა, სოკო, სულგუნი)

12.00

20.

საქონლის ტვინი კეცზე....................................................................

300...............

6.50

21.

იმერული კუპატი კეცზე ....................................................................

200...............

7.00

22.

მეგრული კუპატი კეცზე............................................................................................

7.00

23.

ცხვრის ჩაქაფული (სეზონურად) ................................................................................

15.00

 


ხორცის ცივი კერები

 

 

 

გრ

 

1.

მოხარშული დედალი1/2 ..........................................................................................

15.00

2.

მოხარშული ენა...............................................................................

200...............

10.00

3.

ხბოს კანჭი.....................................................................................

200..............

10.00

4.

შებოლილი ლორი............................................................................

200...............

6.50

5.

მუჟუჟი (სეზონურად) ......................................................................

250...............

5.00

6.

მოხარშული ბურვაკი (სეზონურად) ....................................................

200...............

9.00

7.

ლაბა (ხალადეცი-სეზონურად) ..........................................................

200...............

6.00

 

 

 

წვნიანი კერები

 

 

 

გრ

 

1.

უხა "პალიასტომზე" .........................................................................

900................

7.00

2.

უხა "მოსკოვურად" ..........................................................................

600................

6.00

3.

ჩიხირთმა.......................................................................................

600................

6.00

4.

სოკოს წვნიანი.................................................................................

600................

5.50

5.

ხაში ............................................................................................

700................

6.00

6.

ხარჩო...........................................................................................

600................

5.00

 

თევზეული

 

 

 

გრ

 

1.

კამბალა (სეზონურად) .....................................................................

250................

30.00

2

სიომგა გუსარულად.................................................................................................

20.00

3.

სიომგის ჩაშუშული.........................................................................

500..............

20.00

4.

ლოქო ქინზმარში.............................................................................

500................

15.00

5.

ორაგული ცივად.............................................................................

150................

15.00

6.

ხიზილალა წითელი..........................................................................

0.40...............

15.00

7.

მიდიების (ოსტრი) ..........................................................................

500.................

15.00

8.

ზეთოვანას მწვადი...................................................................................................

18.00

9.

კეფალი ...............................................................................................................

12.00

10.

კალმარი სოკოთი ....................................................................................................

12.00

11.

ანჩოუსი "გვირილა" .................................................................................................

10.00

12.

კალმახი...............................................................................................................

8.00

13.

სარღანი (იგლა) .....................................................................................................

10.00

14.

ბარაბულკა...................................................................................

200................

6.00

15.

ღორჯო.......................................................................................

200................

6.00


ცომეული

 

1.

"შარაგული"- ხაჭაპური კეცზე .....................................................................................

14.00

2.

იმერული ხაჭაპური .................................................................................................

7.00

3.

მეგრული ხაჭაპური .................................................................................................

8.00

4.

აჭარული ხაჭაპური .................................................................................................

6.00

5.

ლობიანი .............................................................................................................

4.50

6.

კუბდარი..............................................................................................................

7.00

7.

ჩებურეკი (ხორცით, ყველით, სოკოთი) .......................................................................

3.00

8.

გურული ღვეზელი .................................................................................................

4.00

9.

მჭადი .................................................................................................................

1.00

10.

ჭვიშტარი ............................................................................................................

2.50

11.

ელარჯი ..............................................................................................................

4.00

12.

პურის ასორტი.......................................................................................................

2.00

13.

პური შოთის .........................................................................................................

1.20

14.

პური შავი ............................................................................................................

1.50

 

სოუსები

 

1.

ახალი ტყემალი .......................................................................................................

1.50

2.

ტყემალი ...............................................................................................................

1.50

3.

საწებელი ..............................................................................................................

1.00

4.

მდოგვი.................................................................................................................

1.00

5.

კეჩუბი..................................................................................................................

1.50

6.

ბაჟე.....................................................................................................................

3.00

7.

მაიონეზი..............................................................................................................

2.00

8.

არაჟანი ................................................................................................................

2.00

9.

ნაშარაფი ..............................................................................................................

1.50

 

დესერტი

 

1.

ხილის ასორტი (დიდი) .............................................................................................

14.00

2.

ხილის ასორტი (პატარა) ..........................................................................................

10.00

3.

ხილის სალათა ........................................................................................................

6.00

4.

ნაყინი...................................................................................................................

4.00

5.

ნაყინი ხილით ........................................................................................................

6.00

6.

შოკოლადის ფილა ...................................................................................................

3.50

7.

მარწყვი (სეზონურად) ............................................................................................

2.00

 

 

სამარხვო კერები

 

 

 

გრ

 

1.

შემწვარი კალმარი სოკოთი...........................................................................................

12.00

2.

მიდიების ოსტრი.......................................................................................................

15.00

3.

ზღვის პროდუქტების სალათი...................................................................(კალმარი,მიდიები,რვაფეხა,კრივეტები,კარტოფილი,მჟავე)

250..........

15.00

4.

სოკოს ხინკალი.....................................................................................

..............

0.90

5.

კარტოფილის ხინკალი................................................................................................

0.55

6.

ისპანახი ...............................................................................................................

4.50

7.

წითელი ფხალი.....................................................................................

200...........

4.50

8.

ბადრიჯანი ნიგვზით...............................................................................

500............

5.00

9.

სამარხვო სალათი ..................................................................................

250............

5.00

10.

სამარხვო ოლივიე ..................................................................................

200............

3.50

11.

მწვანე სალათი ......................................................................................

200............

4.00

12.

კიტრი-პომიდვრის სალათა.......................................................................

250............

4.00

13.

კიტრი-პომიდორი ნიგვზით .....................................................................

300............

5.00

14.

მწვანილის ასორტი.................................................................................

200............

3.50

15.

მჟავის ასორტი......................................................................................

200............

3.50

16.

კომბოსტოს მჟავე (სეზონურად) ................................................................

250...........

3.50

17.

ლობიანი...............................................................................................................

4.50

18.

ლობიო ქოთანში...................................................................................

400............

4.50

19.

აჯაფსანდალი (სეზონურად) .....................................................................

600............

7.00

20.

სოიოს კოტლეტი გარნირით....................................................................

300............

4.00

21.

ბოსტნეულის მწვადი ..................................................................................................

7.00

22.

სოკოს წვნიანი......................................................................................

600............

5.50

23.

სოკოს სოუსი........................................................................................

600............

10.00

24.

სოკოს ჩაქაფული....................................................................................

600............

12.00

25.

სოკოს ჩაშუშული...................................................................................

300............

8.00

26.

სოკო კეცზე..........................................................................................

400............

10.00

27.

სოკო შამფურზე....................................................................................

250............

7.50

28.

კარტოფილის სოუსი..............................................................................

600............

5.00

29.

კარტოფილი ოჯახურად.............................................................................................

4.00

30.

მოხარშული კარტოფილი.........................................................................

250............

4.00

31.

კარტოფილი ფრი..................................................................................

250............

4.00

32.

ახალი კარტოფილი (სეზონურად) .............................................................

250............

4.00

 

 

 

 


     
     
     
     
     
     


 Copyright (C) 2007 Sharaguli.